POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

FALK CONSULTING® tratează cu foarte mare atenţie informaţiile pe care le adună atunci când consultaţi site-urile noastre şi ne furnizaţi informaţii personale, precum şi modul în care aceste informaţii sunt folosite şi partajate. Apreciem încrederea pe care ne-o acordaţi, lucru foarte important pentru noi. VIZITÂND ORICARE DINTRE SITE-URILE NOASTRE, VĂ EXPRIMAŢI ACORDUL FAŢĂ DE PRACTICILE PREZENTATE ÎN ACEASTĂ DECLARAŢIE DE CONFIDENŢIALITATE. Informaţiile pe care ni le furnizaţi ne permit să personalizăm şi să îmbunătăţim în permanenţă modul în care interacţionaţi cu noi. 

Primim şi stocăm orice informaţie pe care o introduceţi pe site-ul nostru web sau pe care ne-o oferiţi în orice alt mod pentru a putea răspunde cererilor dumneavoastră, pentru a îmbunătăţi site-ul nostru, pentru a adapta la cerinţele dumneavoastră modul în care cumpăraţi produsele noastre precum şi alte servicii şi pentru a comunica cu dumneavoastră în legătură cu oferte speciale, bonusuri, reduceri de preţuri şi alte informaţii şi activităţi de marketing. 

Folosim aşa numitele "cookies" şi obţinem anumite tipuri de informaţii în momentul în care accesaţi serviciile noastre cu ajutorul browser-ului Web pe care îl folosiţi. Deseori primim o confirmare atunci când deschideţi un e-mail trimis de oricare dintre serviciile noastre online. Putem primi informaţii despre dumneavoastră şi din alte surse, informaţii pe care le adăugăm celor pe care le avem deja despre persoana respectivă. De asemenea, primim informaţii actualizate legate de livrări şi adrese de la transportatorii noştri, astfel încât să putem corecta datele pe care le avem pentru a uşura comunicarea sau livrarea următoare. 

Informaţiile legate de clienţi reprezintă un element important al activităţii noastre şi nu le vindem terţilor. Nu transmitem informaţiile legate de clienţi decât filialelor FALK CONSULTING, partenerilor de afaceri şi afiliaţilor. 

Pe măsură ce ne extindem activitatea, există posibilitatea să cumpărăm sau să vindem alte companii sau entităţi. În cadrul acestor tranzacţii, informaţiile legate de clienţi reprezintă, în general, unul dintre activele transferate. În cazul în care FALK CONSULTING sau toate activele acesteia sunt cumpărate, lucru puţin probabil, informaţiile legate de clienţi pot reprezenta unul dintre activele transferate. Divulgăm informaţii legate de contact şi informaţii personale numai în cazul în care considerăm că acest lucru este necesar conform legii, pentru respectarea şi aplicarea Condiţiilor noastre de utilizare şi a altor contracte sau pentru protejarea drepturilor, proprietăţii sau a siguranţei FALK CONSULTING, a utilizatorilor noştri sau a altor persoane. Aceasta include schimbul de informaţii cu alte companii şi organizaţii în vederea protejării împotriva fraudelor şi a reducerii riscului de credit. 

Avem grijă ca informaţiile dumneavoastră să fie protejate în timpul oricărei transmisii de date. 

Această Declaraţie de confidenţialitate poate fi modificată fără preaviz. Aceasta se va aplica însă pentru serviciile noastre, iar responsabilitatea consultării acesteia pentru a constata eventualele modificări vă revine dumneavoastră. 

FALK CONSULTING nu comercilaizează produse destinate copiilor. Daca nu aveţi 18 ani, puteţi folosi serviciul, produsele şi ofertele numai cu implicarea şi consimţământul unuia dinter părinţi. 

Dacă totuşi vizitaţi site-ul nostru Web şi ne folosiţi serviciile, acest fapt, precum şi orice dispută legată de confidenţialitate se vor afla sub incidenţa acestei Declaraţii de confidenţialitate şi a Condiţiilor noastre de utilizare, inclusiv a prevederilor legate de daune, arbitraj, legislaţia română aplicabilă. Domeniul nostru de activitate este în permanentă schimbare. Această Declaraţie de confidenţialitate şi Condiţiile de utilizare se vor modifica şi ele, iar folosirea informaţiilor pe care le primi acum se va afla sub incidenţa Declaraţiei de confidenţialitate în vigoare la momentul respectiv. Vă rugăm consultaţi site-ul nostru web în mod frecvent pentru a urmări schimbările efectuate.

E-mail: office@falk.ro